Harald Hardråde blir en leder i Civilization VI

Utvikler avslørte lederne ved en feiltakelse, og Harald Hardråde er en av dem.

Norge og/eller vikingene har, som egen sivilisasjon, gått inn og ut av de ulike Civilization-spillene. Ofte har de dukket opp i ekspansjoner, og noen ganger har vikingene blitt representert av andre nasjoner – slik som Danmark, i forrige spill.

Det avslørende bildet.
Det avslørende bildet, tatt av 5exyDexy på Reddit.

Nå er det i alle fall klart at Civilization VI får den norske kongen Harald Hardråde som leder, etter at Firaxis ved en feiltakelse avslørte et skjermbilde med en rekke ledernavn på i forbindelse med en livestrømming der de skulle presentere den tyske lederen, Frederick Barbarossa. Du kan se det på Reddit. På nettstedet WePlayCiv finner du andre greier som kom frem under seansen.

Dette betyr ikke at Norge er bekreftet – Hardråde kan være lederen for en egen viking-sivilisasjon – men det er i så fall et valg som vil gjøre det vanskeligere å lansere svenske og danske sivilisasjoner senere.

Andre ledere på bildet inkluderer Saladin, Gandhi (urgh), Gilgamesh, Gorgo, Mwemba a Nzinga, Pericles, Peter og Philip II. Her er presentasjonene av de offisielt bekreftede lederne:

Tyskland:

Scythia:

Brasil:

Frankrike:

Aztekersivilisasjonen:

Kina:

Japan:

Egypt:

England:

USA:

 

4 kommentarer om “Harald Hardråde blir en leder i Civilization VI”

    • Huh, det la jeg ikke merke til. I fravær av Norge har jeg likt å spille som Shoshone i Civ V, så det er litt kjedelig hvis det ikke er indianere der.

      Svar
  1. Ganske så trist at de ikke klarer å skrive navnet hans på en god måte. det ville vært bedre med både «harrode» og en oversettelse som «Hardrule»

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.