Kritikerrost nittitallsstrategi på GOG

Husker du War Wind-spillene? Nå har GOG relansert begge to.

I forrige uke ble War Wind og War Wind II utgitt på GOG. De druknet litt i indie-utgivelser, så jeg la faktisk ikke merke til dem før nå, men de ser absolutt ut til å fortjene litt oppmerksomhet her på nettstedet.

Originale War Wind. Toeren ser du i toppbildet.
Originale War Wind. Toeren ser du i toppbildet.

Kort sagt er det snakk om sanntidsstrategispill med en porsjon rollespill bakt inn, der enhetene dine kan oppgraderes underveis og du kan ta med deg åtte enheter videre fra brett til brett. I tillegg byr spillene på avanserte muligheter slik som sniking, magi og til og med diplomati. Underveis kan du også tiltrekke deg helter (ved hjelp av prestisje), som kan slåss for deg.

Jeg må innrømme at jeg ikke fikk med meg disse spillene da de opprinnelig kom ut i siste halvdel av nittitallet, men skal jeg dømme etter reaksjonene til GOG-publikumet, virker det som de absolutt bør testes.

Disse spillene ble opprinnelig gitt ut av SSI, og nå er det GOG som har overtatt utgiverrettighetene. Dere husker kanskje at de relanserte en bråte SSI-spill under eget banner i fjor – inkludert strategispillene Pacific General og Fantasy General, samt mengder av klassiske rollespill. Forhåpentligvis markerer War Wind-relanseringen starten på en ny runde SSI-utgivelser.

 

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.