Nå kan du kolonisere dvergplaneten Ceres

Offworld Trading Company, det nyeste spillet fra Civilization IV-designeren Soren Johnson, har fått ekspansjon.

Offworld Trading Company er et ganske kult økonomisk sanntidsstrategispill der poenget er å tjene seg søkkrik på kolonisering av Mars. Nå har utviklerstudioet Mohawk Games lansert den første utvidelsen, og der flyttes moroa fra Mars til dvergplaneten Ceres i Asteroidebeltet. Du vet, den som hadde de mystiske «lysflekkene» i fjor.

Ekspansjonen heter The Ceres Initiative, og inkluderer i tillegg til nytt terreng også en ny bygning, nemlig et atomkraftverk. Dette kombineres med den nye ressursen på Ceres, nemlig uranium. Planeten har også saltsletter der gårder produserer 50% mer mat, og hulesystemer som gjør at gruver og steinbrudd kan sikre seg ressurser i nabocellene.

Men det er tydeligvis litt mindre ressurser på Ceres enn Mars, så her vil ressursene tappes mens du bruker dem. Dermed må du stadig se etter nye steder å utvinne ressurser.

Mer informasjon om hovedspillet finner du forresten i mitt førsteinntrykk.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.