Roguelike-action i norske Feral Fury

Actionspillet trenger Greenlight-stemmer for å komme på Steam.

Feral Fury er under utvikling hos et lite indie-studio basert i Norge, og er et actionspill som ser ut som en slags kombinasjon av The Binding of Isaac og Alien Breed. Du ser handlingen ovenfra, og må kjempe deg gjennom en rekke dataskapte miljøer. Som du ser av traileren nederst, er det snakk om et «twin stick»-kontrollsystem, der du beveger deg med den ene stikka, og skyter med den andre.

Kanskje ikke så lurt å snu ryggen til han der.
Kanskje ikke så lurt å snu ryggen til han der.

Underveis kan du finne en rekke forskjellige hjelpemidler, slik som ulike våpen, droner og forskjellige hjelmer med unike egenskaper.

Du kan også samle sammen glødende kuler, som kan gi deg permanente oppgraderinger eller gi deg muligheten til å starte den neste runden med bedre utstyr. Siden spillet er inspirert av Roguelike-sjangeren, må du nok regne med å dø noen ganger, så det lønner seg utvilsomt å tenke litt fremover når du spiller.

Ellers loves vi muligheten til å finne hemmelige nivåer og butikker, som du kan stikke innom for å kjøpe ekstra utstyr om du har råd.

Feral Fury skal komme til iOS og PC, og nå kan du gi spillet din støtte på Steams Greenlight-tjeneste. Her er traileren:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.