Japansk kultklassiker har fått nyversjon

Assault Suit Leynos er ute på Steam, og kommer snart til PlayStation 4.

Det sideskrollende skytespillet Assault Suit Leynos kom opprinnelig for Sega Mega Drive i 1990, men ble aldri tilgjengelig i Europa (amerikanerne fikk det under navnet Target Earth). Nå har Rising Star Games lansert en moderne nyversjon av spillet på Steam og PlayStation 4. Den europeiske lanseringen av PS4-versjonen finner ikke sted før 16. september, men om du har en amerikansk konto er det altså tilgjengelig nå.

Jeg har aldri testet originalen, men spillet ser i alle fall ut til å by på rimelig heftig, sideskrollende action. Det har åtte baner fulle av romvesener og annet svineri som må skytes, og du velger selv hva slags våpen du skal utstyre kampdrakten din med (det er altså en «mech»). Hvert oppdrag har også underoppdrag som du kan utføre for å låse opp mer avanserte våpen.

Ellers loves vi HD-grafikk og en bråte «modifiers» som kan låses opp for å endre på måten spillet funker. I tillegg kommer spillet i en spesialutgave, som blant annet har en 75 sider lang PDF-bok, med et stort utdrag fra John Szcepaniaks bok The Untold History of Japanese Game Developers (men denne ser ikke ut til å være ute enda, merkelig nok). Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.