Bygg din egen rombase i Halcyon 6

Romstrategispillet har blitt svært godt mottatt under «early access»-perioden. Nå er det ferdigutviklet.

Halcyon 6: Starbase Commander gir deg jobben som sjef på en mystisk, eldgammel romstasjon helt i grenseland av menneskehetens innflytelse i verdensrommet. Du har fått i oppgave å ta kontroll over stasjonen, og utvide både den og omgivelsene rundt.

Spillet har taktisk kamp.
Spillet har taktisk kamp.

XCOM i verdensrommet?

Spillet kombinerer basebygging i XCOM-stil med utforsking, taktisk kamp (både i rommet og på bakken) og styring av mannskapet ditt, og i tillegg loves vi en dynamisk historie som utvikler seg basert på hva du har gjort i spillet (slik som hvilke fasiliteter du har bygd ut, hvem du har møtt og hvordan du har forholdt deg til dem).

Det er en stund siden Halcyon 6 ble lansert i «early access», og nå er det altså ferdigutviklet og lansert «på ordentlig». I løpet av «early access»-tiden har det fått svært mye ros, både av pressen og spillere, og brukerscoren på Steam er også svært positiv. Jeg legger også merke til at flere av de oppdaterte anmeldelsene påpeker at problemer fra tidlig i «early access»-perioden har blitt fikset.

Selv om spillet nå har forlatt «early access», har utviklerne lovet at de vil jobbe videre med å skape nytt innhold. De vil gi ut en oversikt over hva de skal prioritere og når, etter at de er ferdig med alt det uunngåelige styret rundt lanseringen. Her er en trailer (med rimelig heftig musikk):

3 kommentarer om “Bygg din egen rombase i Halcyon 6”

  1. Jeg ble helt hekta på dette i går. Veldig «just one more turn»-følelse, men tror jeg kommer til å bli lei etterhvert, siden kampene utspiller seg for mye på samme måte, og det er veldig mye kamp. Litt for mye kamp, for det er mange morsomme ting jeg ikke får tid til å gjøre fordi jeg må sloss i rommet hele tiden. En skikkelig tilleggspakke kan gjøre dette spillet til en virkelig klassiker.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.