Stronghold Legends har blitt relansert på Steam

Bygg din egen borg, og forsvar den mot alle slags fantasy-vesener.

Firefly Studios har relansert 2006-utgivelsen Stronghold Legends på Steam, komplett med flerspiller via Steam-nettverket, støtte for Steam Workshop, «achievements», nye spillmiljøer, en digital kunstbok og nedlastbare ekspansjoner.

Veldig dårlig gjort å bare brenne byen sånn.
Veldig dårlig gjort å bare brenne byen sånn.

Fantasy-Stronghold

I likhet med resten av Stronghold-serien, er Legends et sanntidsstrategispill med fokus på borgbygging. Denne gangen er middelalderen lagt bort, til fordel for en fantasy-setting med drager, vampyrer og kjemper, og spillet har tre svært ulike fraksjoner å velge mellom.

Jeg skal ærlig talt innrømme at jeg hadde glemt at dette spillet i det hele tatt eksisterte, og når jeg sjekker anmeldelsene det fikk opprinnelig, skjønner jeg litt hvorfor. Med en Metascore på 57, virker det ikke som den mest åpenbare kandidaten for oppgradert relansering.

Men brukeranmeldelsene på Steam er veldig positive, så noen må ha likt spillet godt (brukerscoren på Metacritic er forøvrig en god del høyere enn kritikernes score). Her er den obligatoriske traileren:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.