Originale Wonder Boy får også nyversjon

Koreansk utgiver bringer Sega-klassikeren til Steam.

Tidligere i år kom det frem at Wonder Boy 3 skal få en nyversjon, laget av et studio som heter Lizardcube. Nå viser det seg at også det originale Wonder Boy skal vende tilbake, fra en helt annen utvikler – koreanske CFK. Dette er samme studio som skal relansere Princess Maker 2 på Steam.

Kommer til høsten

Wonder Boy Returns lanseres i løpet av høsten. Som før spiller du en gutt som må redde kjæresten sin fra en ond konge, og for å oppnå dette må han løpe og hoppe gjennom en serie sideskrollende miljøer fulle av ulike hindringer. Noen «sjefer» må også overvinnes, selvsagt.

Spillet skal være rimelig trofast mot originalen, men CFK sier at de i tillegg til å gi det ny grafikk også har gitt spillet noen «nye elementer». Disse inkluderer nye nivåer og monstre. Her er en trailer:

Jeg syntes kanskje det ser litt «billig» ut, spesielt i forhold til Lizardcubes Wonder Boy 3-nyversjon, men vi skal ikke dømme sauen før den er skutt. Eller hva de sier.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.