Systemkravene til Civilization VI er annonsert

Nå vet vi hvor god PC vi må ha for å spille Sid Meier’s Civilization VI.

At Sid Meier’s Civilization VI kommer i oktober har vi visst lenge, men inntil i dag var det ukjent hvor god en PC man måtte ha for å kunne nyte godt av herligheten. Nå har vi endelig fått svaret, for på Steam ble det i dag lagt ut en annonsering med detaljene. Et absolutt krav er en 64-bits versjon av Windows, ingenting blir nevnt om OSX eller Linux i denne omgang. Det er altså slutt på at Civilization-serien støtter 32-bits teknologi.

Som en følge av dette er også minimumskravet til internminne 4 GB, mens prosessoren ikke trenger å være sterkere enn en i3 av ikke nærmere beskrevet generasjon, eller en AMD Phenom II. Det anbefalte er en fjerdegenerasjons i5, eller AMD FX 8350 så det kan antas at i3-prosessoren må ligge i nærheten av den generasjonen. Den fjerde generasjonen, Haswell, er over tre år gammel nå. Grafikkortet må minst være en AMD 5570 eller Nvidia 450, en generasjon som er syv år gammel i disse dager. Spillet skulle derfor kunne spilles av de fleste PCer som er nyere enn tre-fire år, og garantert mange eldre også.

Dette er systemkravene til Civ6.
Dette er systemkravene til Civ6.

Her er noen av sakene vi har skrevet tidligere om Civilization VI:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.