Petroglyph annonserer 8-bit Invaders

Mer retrostrategi fra Westwood-veteranene, denne gangen inspirert av StarCraft.

Petroglyph har åpenbart hatt suksess med 8-bit-serien sin, og nå har de annonsert årets tredje utgivelse i serien. Det heter 8-bit Invaders, og denne gangen har de altså gått for et science-fiction-tema.

Klassisk sanntidsstrategi

Som 8-bit Armies og 8-bit Hordes, er det snakk om et klassisk sanntidsstrategispill med retrografikk og klassisk basebygging. Spillet skilter med en kampanje som har 24 oppdrag, samt en ny spillmodus som kalles Conquer the Multiverse, der du må kjempe deg gjennom både forhåndsdesignede og dataskapte nivåer.

Ellers kan to til åtte spillere kjempe mot hverandre (eller datastyrte motstandere) i flerspller/skirmish, og det er også en samarbeidsmodus med ti kart. Vi loves også mulighet til å spille i flerspiller med folk som eier 8-bit Armies og 8-bit Hordes, om du syntes drager vs. tanks vs. aliens høres gøy ut.

Som vanlig er det Frank Klepacki som har laget musikken, og du kan få et lite inntrykk av presentasjonen i videoen under. 8-bit Invaders lanseres i november, for eksempel på Steam.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.