3D Realms har laget en liten plattformspill-dokumentar

Gjensyn med de klassiske PC-plattformspillene.

I går la 3D Realms ut en cirka 15 minutter lang dokumentarfilm på YouTube. Filmen dreier seg om plattformspill på PC, og naturlig nok får spillene de selv var involvert i (som Apogee Software) mye plass. Intervjuobjekter inkluderer John Romero, Tom Hall, Cliff Bleszinski, Scott Miller og John Passfield.

Filmen er litt rotete, og jeg tror ikke akkurat det kommer særlig mye «nytt» frem her. Men hvis du har erfaring med de gamle plattformspillene på PC (Commander Keen, Halloween Harry, Jazz Jackrabbit, Duke Nukem og så videre), så er det mye nostalgi her. Ta en titt:

Filmen er nok laget som en del av markedsføringen for Kickstarter-kampanjen for Rad Rodgers (som akkurat har nådd målet sitt). Men jeg tror ikke det spillet ble nevnt, så den oppleves ikke som reklame. Fikk dere forresten med dere Monuments of Mars-snuttene?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.