Tysk utgiver vil gi ut en nyversjon av Winter Games på Steam

Men, eh. Originalen ser bedre ut.

Epyx var en av de store spillutgiverne på åttitallet, og de hadde blant annet en svært populær serie med sportsspill inspirert av de olympiske leker. Et av disse var Winter Games, som kom med en håndfull erketypiske vintersportøvelser. Merkelig nok virker det som rettighetene til dette spillet har havnet hos tyske Magnussoft, som vil gi ut en nyversjon på Steam.

Go, Tore!
Go, Tore!

Det heter Epyx® WinterGames: Retroedition (tyskerne hater ineffektive mellomrom mellom ord), og kommer med ti ulike vintersporter. Her er en liste:

– Speed skating
– Biathlon
– Ski Jumping
– Downhill skiing
– Freestyle skiing
– Figure skating
– Figure skating: Long program
– Slalom
– Bob-Sled
– Luge

Uheldigvis får skjermbildene spillet til å se ut som et veldig billig mobilspill, noe som er litt trist med tanke på at originalspillene fra Epyx i utgangspunktet var selve definisjonen på AAA-spill på åttitallet. For moro skyld har jeg lagt inn en liten sammenligning av nytt og gammelt her:

Sånn bortsett fra at oppløsningen åpenbart er mye høyere i det nye spillet, er det en rimelig klar kvalitetsforskjell her. Jaja. Hvis du syntes Epyx® WinterGames: Retroedition virker som et kult spill – og man skal jo for all del ikke se bort ifra at det er moro å spille, selv om det ser enkelt ut – så kan du gi det din støtte på Greenlight.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.