Her er Defender-skaperens nye spill

Samarbeidsprosjektet mellom Eugene Jarvis og Housemarque ble avduket i går.

PlayStation Experience er i gang, og i forbindelse med gårsdagens pressekonferanse kom det mange kule nyheter som du sikkert allerede har lest om andre steder (The Last of Us Part II, for eksempel). Men for gamle arkadespilltilhengere, er det kanskje den første traileren fra Nex Machina som frister mest.

Fargerike saker!
Fargerike saker!

Fargesprakende arkadeaction

Nex Machina er nemlig det nye samarbeidsprosjektet mellom legendariske Eugene Jarvis (Defender, Robotron, Smash TV) og snadderfabrikken Housemarque (Stardust, Resogun).

Det er en «twin stick shooter» der du styrer figuren med den ene stikka og sikter med den andre – slik som Robotron og Smash TV – og ser ut til å kombinere elementer fra japanske «bullet hell»-spill med fri navigering. Spillet skal blant annet ha et fokus på arkadeaktig konkurranse mellom spillerne, der man kjemper om posisjoner på topplisten.

I ekte Housemarque-stil ser selve spillet absurd lekkert ut (når traileren får summet seg til å vise det), og musikken er herlig på en Amiga-demo-aktig måte. Siden spillet bruker voxel-grafikk (som Resogun), kan «alt» sprenges i lufta. Her er traileren:

Spillet kommer til PlayStation 4 neste år. Vi håper jo selvsagt også på en Steam-versjon, men det virker kanskje ikke så sannsynlig med det første.

En kommentar om “Her er Defender-skaperens nye spill”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.