Klassiske rytmespill får nytt liv for PS4

Rytmespillene PaRappa the Rapper fra nittitallet og Patapon fra PlayStation 3 kommer til PlayStation 4.

PaRappa the Rapper er et hip-hop-inspirert rytmeactionspill som ble skapt i samarbeid med multimedia-musikeren Masaya Matsuura og kunstneren Rodney Greenblat for den opprinnelige PlayStation-plattformen for cirka 20 år siden, og var et av rytmesjangerens aller første spill.

Derfor er det kult at spillet nå får nytt liv for dagens publikum (og folk som bare spilte Amiga-spill da det opprinnelig kom ut, *host*). Den nye utgaven heter PaRappa The Rapper Remastered, og får grafikk i HD (og 4K) skreddersydd for bredskjerm, CD-kvalitets musikk, støtte for trofeer og så videre. Du kan allerede nå laste ned en demo fra PSN, og lanseringen finner sted i mars.

Patapon

Et litt mindre kjent rytmespill er Patapon, som opprinnelig kom for PlayStation 3. Dette er en ganske annerledes opplevelse, der du må lede en gjeng marsjerende Patapons gjennom todimensjonale miljøer, der de må bekjempe fiendene sine i takt med rytmen og trommene. Litt mer rytmestrategi enn rytmeaction, altså.

Den nye versjonen får støtte for HD og 4K-grafikk, men ellers vet jeg ikke om det er så mye nytt. Spillet har over 30 oppdrag og fem minispill. Ingen trailer denne gangen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.