Dizzy-skaperne vil lansere «nytt» spill på NES

Dreamworld Pogie ble utviklet på nittitallet, men kom aldri ut. Det vil spillskaperne endelig gjøre noe med.

Den britiske utviklerduoen The Oliver Twins er mest kjent for å ha skapt plattform/eventyrspillene i Dizzy-serien. Men de gjorde også mye annet rart, ofte i samarbeid med utgiveren Codemasters, og et av prosjektene deres var det sideskrollende plattformspillet Dreamworld Pogie for Nintendo Entertainment System. Her styrer spilleren en lilla hund, som må samle stjerner i fargerike miljøer.

Lansering i 2017

Uheldigvis ble Dreamworld Pogie aldri lansert av Codemasters, selv om det ble ferdigutviklet. Nå har imidlertid kildekoden blitt funnet, og tvillingene ønsker å endelig gi spillet ut på elektronisk kassett for NES. I den forbindelse har de startet en folkefinansieringskampanje på Kickstarter, der de prøver å samle inn 6000 dollar for å få spillet utgitt.

Om pengeinnsamlingen går etter planen, vil du ha et nytt NES-spill å kose deg med i løpet av februar. Her er tvillingenes Kickstarter-presentasjon:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.