Mass Effect 2 er gratis på Origin

Har du ikke testet det populære romeventyret enda? Nå har du sjansen.

Mass Effect 2 er gratis på Origin. Det er en typisk «On the House»-greie, som betyr at det kun vil være gratis i en viss periode (sikkert en måneds tid, men vi vet ikke sikkert), så det er nok lurt å gå til anskaffelse av det nå, om du har lyst til å få spillet på Origin-kontoen din. Du trenger ikke ha Origin installert for å utnytte deg av tilbudet, det holder å ha en konto og en nettleser.

Så kan du installere Origin når du eventuelt vil spille spillet.

Hva handlet nå toeren om, igjen?

Jeg skal faktisk innrømme at jeg ikke husker så voldsomt mye av Mass Effect 2, sånn utenom at kameraet var veldig glad i å sveipe forbi bakenden til bifiguren Miranda. Det var også noe med en mann som røyket, og jeg husker at jeg fikk alt for lite tid sammen med Liara (fordi jeg ikke kjøpte dn DLC-pakke). Antar også det var ganske mye skyting av romvesener, men jeg husker ikke så mye av det.

Når det er sagt, så husker jeg at jeg likte spillet. Ikke like mye som jeg likte originalen (jeg er en av dem som satte stor pris på utforskingen med Mako-en, som de fjernet i toeren), men jeg koste meg stort sett med toeren også.

Semi-relevant nyhet som du sikkert allerede har fått med deg: Mass Effect: Andromeda skal lanseres 23. mars i Europa.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.