Nytt Carol Reed-mysterium på trappene

Nok et mysterium må løses i den svenske eventyrspillserien.

Carol Reed-spillene er rimelig nisje, selv for Spillhistorie.no, men med tanke på at den svenske utvikleren Mikael Nyqvist har laget og hatt suksess med serien siden 2004, føler jeg at det er på sin plass med en liten artikkel om at det nå kommer et nytt spill i serien. Det heter Profound Red, og lanseres på søndag.

Veldig realistisk grafikk!
Veldig realistisk grafikk!

Massevis av fotografier

Som resten av spillene i serien, er det et pek-og-klikk-spill med fotograferte miljøer og node-basert bevegelse (tenk klassisk Myst). Du spiller Carol Reed, ei engelsk dame som har flyttet til Sverige, der hun av en eller annen grunn stadig ender opp med å bli involvert i mystiske mordmysterier. Tilsynelatende litt som hun dama i Murder, She Wrote.

I dette spillet blir hun bedt av ei venninde om å underseke et mystisk selvmordsbrev som hotellet venninden jobber ved har mottatt. Hun klarer etter hvert å identifisere kvinnen som har skrevet brevet, men jo mer hun finner ut, jo mindre trolig virker det at kvinnen ønsket å ta livet sitt.

5 kommentarer om “Nytt Carol Reed-mysterium på trappene”

  1. Noen som har spilt noen av spillene? De er vel bare til salgs på Big Fish, så jeg har aldri giddet å sjekke dem ut. Spillene har vel aldri fått noe mer enn greie anmeldelser heller, men kult at det finnes denne type spill.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.