En verdensomseiling under havet

Ubåtspillet Diluvion ser ut til å blande arkadeaction med FTL-aktige elementer.

Spillutgiveren Gambitious Entertainment har annonsert at de vil lansere Diluvion, fra Arachnid Games, den 2. februar. Dette er et ubåtspill som foregår i en forhåpentligvis alternativ fremtid der Jordens overflate har blitt ubeboelig, og menneskeheten overlever i en undersjøisk verden, fanget under et tykt og ugjennomtrengelig lag med is.

Utforsk en ny verden

Du er kaptein på din egen undervannskute, og må legge ut på en reise for å skaffe deg rikdom og ære (eller, i alle fall, nok mat og oksygen til å overleve en ny dag under havet). Spillet skilter med ni unike ubåter, som alle kan oppgraderes. Du må også forholde deg til mannskapet, for du er avhengig av dem for å få hjulene til å gå rundt (tannhjulene, altså – vi er i «steampunk»-land her).

Utforsking, kamp og så videre foregår i 3D, og spillet skilter med tre svære kart som kan utforskes. Samtidig bruker spillet et 2D-grensesnitt når du besøker byer og styrer med mannskapet og ubåten din. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.