Bomberman er tilbake med nytt spill

Flerspillerklassikeren fra åtti- og nittitallet gjenfødes på Switch.

Konami har annonsert Super Bomberman R for Nintendo Switch. Spillet blir en lanseringstittel for den nye konsollen, og skal ifølge pressemeldingen gjøre full nytte av konsollens egenskaper. Opp til åtte spillere kan kjempe mot hverandre, og som vanlig er målet å sprenge seg vei gjennom arenaer sett ovenfra, grabbe alt man kan av bonuser, og ta knekken på motspillerne ved hjelp av velplasserte bomber.

Spillet foregår i 3D, og miljøene skal være dynamiske (hva nå enn det betyr). Du kan spille mot andre både lokalt og via nettet, og spillet har også en enspillerkampanje med åtti arenaer og en utvilsomt veldig spennende historie (der de ulike karakterene i Bomberman-universet spilles av «stjerneskuespillere»). Her er en trailer:

Bomberman-serien debuterte på datamaskiner som Sharp MZ-700 i 1983, men det tok noen år før spillserien fikk den etter hvert så populære flerspillermodusen. Jeg har tatt en titt på Bomberman-seriens tidlige utvikling i en annen artikkel her på huset.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.