Conquest: Frontier Wars kommer til Steam

Det klassiske sanntidsstrategispillet selges med kildekoden inkludert i pakken.

Conquest: Frontier Wars var et rimelig nytenkende sanntidsstrategispill satt til verdensrommet, som vi nå i ettertid kan si at minner bittelitt om Sins of a Solar Empire. Spillet kombinerte nemlig tradisjonell, todimensjonal sanntidsstrategi med elementer fra 4X-spill, og lot deg bygge svære armadaer, overta nye planeter og til og med kjempe i flere sektorer samtidig.

Conquest: Frontier Wars er et spill fra «gigantisk grensesnitt»-tidsalderen.
Conquest: Frontier Wars er et spill fra «gigantisk grensesnitt»-tidsalderen.

Kultklassiker

Spill fikk imidlertid ikke den helt store suksessen da det kom i 2001, og selv om det i ettertid har blitt kjent som en kultklassiker, var ikke dette nok til å hindre at en Kickstarter-kampanje for å skape en oppfølger floppet totalt for en håndfull år siden.

Den 17. januar vil Conquest: Frontier Wars relanseres på Steam, og allerede nå kan du laste ned en demoversjon fra Steam-siden for å teste spillet. En interessant detalj er at kildekoden er inkludert i prisen, så du kan jo prøve å lage din egen oppfølger. Du får også tilgang på spillets lydspor.

Antakeligvis er Steam-versjonen den samme som versjonen som allerede er tilgjengelig på GOG. Her er den gamle GOG-traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.