Nytt Street Fighter II-spill for Switch

Vi blir visst aldri helt ferdige med Street Fighter II. Nå kommer Ultra Street Fighter II: The Final Challengers.

Hvis noen hadde fortalt meg at vi fortsatt kom til å få nye Street Fighter II-spill i 2017 da jeg satt med min rimelig sløve Amiga-versjon av originalspillet (Super Street Fighter II fungerte bedre på plattformen), så hadde jeg neppe trodd deg. Men slik er det altså – nå har Capcom annonsert Ultra Street Fighter II: The Final Challengers for Nintendo Switch.

To mot én er greit.
To mot én er greit.

Hva er nytt denne gangen, da? Jo, vi får spille med Evil Ryu og Violent Ken. Voldelige var de vel strengt tatt begge fra før, men ekspertene syntes sikkert dette er veldig spennende.

Tradisjonell 2D-slåssing

Uansett loves vi flott 2D-grafikk, alle de gamle figurene, og muligheten til å samarbeide med en venn om å ta knekken på en datamotstander. Sistnevnte høres urettferdig ut. Selvsagt kan man også bruke Joy-Con-greia til Switch for å utfordre folk uansett hvor man er.

Capcom lover mer info om Ultra Street Fighter II: The Final Challengers i tiden som kommer. Og selv om jeg kanskje høres litt «åh, enda mer Street Fighter II»-ut, så syntes jeg det er en spennende annonsering. Noen spill er faktisk så gode at de tåler å bli relansert i tusen utgaver.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.