Bekjemp epidemier i Quarantine

I dette strategispillet kjemper du mot en usynlig fiende.

Quarantine er et turbasert strategispill der målet er å hindre en global epidemi i å utrydde menneskeheten. Du leder en internasjonal organisasjon som kalles Pandemic Defense, og når en ny og ekstremt sykdom begynner å spre seg, har du hendene fulle. Du må sende et team med spesialister på oppdrag verden rundt, sette opp karantenesoner og, forhåpentligvis, forske frem en vaksine.

Turbasert strategi.
Turbasert strategi.

Redd verden

Samtidig må du, som i XCOM-spillene, sikre deg økonomisk støtte fra verdens nasjoner. Da er det naturlig nok rimelig viktig å holde dem i live, for når sykdommen rammer som verst blir det kaotiske tilstander.

Uheldigvis for deg, er ikke sykdommen (som kan være basert på virus, bakterier eller prioner) statisk, og kan muteres til nye og farligere versjoner underveis – versjoner dine forsvarsmekanismer kanskje ikke er skapt for å takle. Utviklerne lover høy gjenspillingsverdi og muligheten til å selv velge utfordringsnivået.

Quarantine skal etter planen lanseres 9. februar, på Steams «early access»-tjeneste. Den ferdige versjonen skal etter planen komme før året er omme. Trailer:

PS: Jeg vet at fienden ikke er usynlig hvis du har mikroskop, og at ingressen dermed er misvisende. Jeg skylder på desken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.