Little Nightmares ser unikt og guffent ut

Grøsserspillet fra Tarsier Studios har fått lanseringsdato.

Svenske Tarsier Studios har en lang historie på PlayStation-formatet, og har vært med å utvikle både LittleBigPlanet-serien og Tearaway Unfolded. Nå er de snart klare til å lansere sitt første originale spill, Little Nightmares. Det kommer til PlayStation-formatene, Xbox One og PC, der det lanseres både på Steam og GOG.

I dag skal vi lage pølser.
I dag skal vi lage pølser.

Uhygge under vannet

Little Nightmares finner sted på The Maw, et mystisk undervannsfartøy befolket av korrupte sjeler. De er alltid på jakt etter noe å spise, og dessverre for deg, er de ikke kresne.

Du spiller et lite vesen ved navn Six, og det eneste våpenet ditt er en lighter. Ved hjelp av denne, og en god porsjon kløkt, må du komme deg gjennom en serie separate, dokkehusaktige rom, som hver har sin egen uhyggelige beboer.

Little Nightmares skal etter planen lanseres 28. april, og her er en trailer:

Selv om Tarsier ikke har fått utgitt noen helt egne spill før nå, var det med det svært spennende spillet Metronome at de først ble lagt merke til. Snikespillet ble annonsert så langt tilbake som i 2005, og jeg skrev også om det for Gamer.no. Dessverre ble det til slutt kansellert.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.