Det nye eventyret fra Bob Bates er annonsert

Infocom-veteranen byr på moderne fantasy-komedie i Thaumistry: In Charm’s Way.

Tidligere i år fant vi ut at Bob Bates, som i sin tid lagde eventyrspill for Infocom og Legend Entertainment, har et nytt, tekstbasert eventyr på trappene. Nå er dette spillet annonsert. Navnet blir Thaumistry: In Charm’s Way, og spillet skal etter planen være like stort som de klassiske Infocom-eventyrene, men laget med moderne spilldesignprinsipper som fundament.

Kun tekst.
Kun tekst.

Magi i en moderne verden

Thaumistry følger en oppfinner som hele livet har trodd at han har vært skikkelig uheldig. Nå viser det seg at uhellet mest sannsynlig skyldes at han er en av få mennesker som kan kanalisere magi inn i virkelighetens verden. Dessverre har han veldig lite tid på å lære seg å mestre sine nyoppdagede egenskaper, for mennesker som han kommer snart til å bli veldig truet.

I motsetning til Legends spill, er Thaumistry et rent tekstspill uten grafikk eller muligheten til å legge inn kontroller ved hjelp av mus. Spillet skal faktisk allerede være ferdig, men skal gjennom en siste test og finpuss før lansering i juli. Bates snakker også om en Kickstarter-kampanje for å bringe spillet til mobile plattformer og legge til musikk.

Oppdatering: Kickstarter-kampanjen har nå startet. Bates ber om 25 000 dollar, med noen veldig optimistiske «stretch goals» som inkluderer musikk fra Chris Hüelsbeck om det innsamlede beløpet når 70 000 dollar.

Lurer du på hvordan du spiller spill som dette? Vi har faktisk en liten guide. Ta også en titt på vårt Anchorhead-tilbakeblikk.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.