Gratis eventyr fra Stasis-skaperne

Lanseres i morgen, samtidig med at de starter en folkefinansieringskampanje for sitt neste spill.

Stasis er noe så sjeldent som et isometrisk pek-og-klikk-eventyr med forhåndsrendret grafikk. Spillet har fått mye ros for sin dystre stemning og flotte presentasjon, og ble en rimelig suksess for de sørafrikanske utviklerne i The Brotherhood. I morgen lanserer de et nytt spill satt til samme univers.

Isometrisk skrekk.
Isometrisk skrekk.

Mer av det samme

Cayne er et gratis eventyr i samme stil som Stasis. Du spiller ei dame som våkner opp i et mystisk forskningskompleks. Du er ni måneder på vei, og det virker som noen veldig gjerne vil ha tak i barnet du bærer på. Ikke direkte hyggelig, altså. Dermed er det bare å finne ut hvordan du skal rømme, noe som selvsagt involverer massevis av gåter som må løses.

Som vanlig har utviklerne lagt mye arbeid i presentasjonen, og selv om spillet er gratis får det ordentlig stemmeskuespill. Hovedpersonen spilles av Sarah Anne Williams, som tidligere har gitt stemmen sin til spill som Final Fantasy VII, Street Fighter V og Skullgirls.

Spillet lanseres på Steam i morgen, samtidig med at The Brotherhood starter folkefinansieringskampanjen for Beautiful Desolation, et postapokalyptisk spill satt til et sted i Afrika. Vi vet fortsatt ikke så mye om det spillet, annet enn at det ser veldig flott ut, men antakeligvis får vi massevis av detaljer i morgen.

En kommentar om “Gratis eventyr fra Stasis-skaperne”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.