SWAT 4 har fått nytt liv på nettet

GOG har relansert nok en klassiker, nemlig det taktiske skytespillet SWAT 4.

Få taktiske førstepersonsskytere har fått like mye ros som SWAT 4. Spillet ble lansert av Irrational Games (mer kjent for System Shock 2 og BioShock) i 2005, og leverte en overraskende autentisk skytespillopplevelse inspirert av hverdagen til den amerikanske spesialpolitistyrken SWAT.

Frem til nå har ikke SWAT 4 vært kommersielt tilgjengelig via digital distribusjon, men nå har GOG relansert SWAT 4 Gold Edition. For å markere anledningen har de også lagt ut et større intervju med to av utviklerne bak spillet, Paul Hellquist og Bill Gardner.

Et lite nikk til Irrationals minst kjente spill.
Et lite nikk til Irrationals minst kjente spill.

Følg boka!

I SWAT 4 er det viktig at du følger riktig prosedyre, og samarbeider med de andre politifolkene på laget ditt. Du får tilgang på et bredt spekter av verktøy for å løse de ulike situasjonene så kontrollert som mulig, og selvsagt en bråte realistiske våpen.

Spillet skilter med 21 oppdrag, flere samarbeidsmoduser, og et verktøy som enkelt lar deg skape nye oppdrag som du kan spille alene eller med venner. Gold-versjonen inkluderer også ekspansjonen The Stetchkov Syndicate.

Funfact: Designeren av det første spillet i SWAT-serien var Daryl F. Gates, som var tidligere politimester i Los Angeles før han fikk jobb hos Sierra. Han regnes som «faren» til den virkelige politistyrken SWAT.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.