Har du lyst til å diskutere gamle PC-spill med oss?

Vi har opprettet en ny gruppe på Facebook, dedikert til klassiske PC-spill.

Jeg har lenge ergret meg over at det ikke har eksistert noen skikkelig, norsk Facebook-gruppe for diskusjon av klassiske spill til PC. Derfor tok jeg like godt saken i egne hender, og opprettet en gruppe selv. Nå har vi fått en god håndfull medlemmer, men jo flere, jo bedre.

Gruppa heter Klassiske PC-spill (MS-DOS/Windows/Annet), og vi håper at du vil slå deg sammen med oss.

Liker du det du ser her? Da er den nye gruppa noe for deg.
Liker du det du ser her? Da er den nye gruppa noe for deg.

Mye å snakke om

Planen med gruppa er egentlig å diskutere alt fra Sierra-eventyr til Doom og Baldur’s Gate. For øyeblikket går det mest på diskusjon av ting fra MS-DOS-tiden, men spill av nyere dato kan selvsagt også diskuteres. Selv føler jeg for eksempel at Morrowind er et retrospill, mens jeg er litt i tvil om Oblivion og ganske sikker på at Skyrim ikke er det. Bare for å ta noen eksempler.

Det går selvsagt også an å diskutere nyere spill, hvis de har koblinger til eller er åpenbart inspirert av klassiske utgivelser. Hvis noen annonserer Eye of the Beholder IV, så skal det være greit å snakke om det i gruppa – i alle fall frem til vi finner ut at det er et tredjepersons hack & slash-spill med MOBA-elementer og nettbasert auksjonshus.

Så, lurer du på noe angående en god, gammel PC-klassiker, eller har du bare lyst til å dele erfaringer og minner med andre som liker gode, gamle PC-spill og verdiene de sto for? Vi vil gjerne høre fra deg!

Forresten: Husk at vi har en egen Facebook-side, som vi setter veldig stor pris på om du liker, hvis du har sansen for det vesle nettstedet vårt. Vi har også et eget underforum på Spillforumet, som har egne kategorier for retrospill.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.