Nytt nummer av 8-Bit Magazine på trappene

Bladet selges som vanlig via Kickstarter.

8-Bit Magazine er et blad dedikert til klassiske datamaskiner som Apple II, Commodore 64, Amstrad CPC og Amiga. I tillegg til spillstoff har bladet alt fra tekniske artikler om maskinvare til artikler om programmering. Det er med andre ord ment for de spesielt interesserte – de som er like interessert i å lære hvordan de skal lage «sprites» på Commodore 64 som i retrospill.

Tredje nummer på vei

Nå er det tredje nummeret av bladet snart klart, og som vanlig selges det via Kickstarter. Det vil si at ved å backe bladet kan du få det tilsendt når det er ferdig, og det er også mulig å få ulike bonuser. Om du gikk glipp av de to forrige nummerne, kan disse også kjøpes på Kickstarter. Ett nummer koster 6 euro, inkludert frakt til hvor enn du måtte befinne deg i verden.

Det kommende nummeret inneholder blant annet en stor artikkel om Amstrad CPC 464, en sak om eventyrspill på Apple II, en sak om hacking av spill for å få evig liv og slikt, og et intervju med den delvis norske retrospillutvikleren Pond Software. Nye spillanmeldelser og info om kommende spill til de ulike retroplattformene kommer også.

Bladet skal etter planen sendes ut i mars. Det er i A5-format (halvparten av A4, altså), og har 68 sider.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.