Constructor er gratis på GOG i 24 timer

Dagens andre gratisspillnyhet, og denne gangen har du enda mindre tid på deg.

Strategispillet Constructor brukte å være tilgjengelig på GOG, og så forsvant det … og nå er det tilbake. I forbindelse med spillets tilbakekomst, har det fått 100% rabatt – altså, det er gratis. Men det tilbudet varer ikke evig; faktisk varer det kun frem til klokka 14 UTC (som, hvis jeg ikke tar helt feil, er klokka 15 norsk tid) i morgen.

constructorMed andre ord, du har under 24 timer på deg. Så det er bare å hive deg gjennom denne lenken, og «kjøpe» spillet.

Constructor er et økonomisk strategispill hvor du måtte tjene penger på eiendom, og i motsetning til de fleste andre spill av denne typen måtte du i stor grad bruke ulovlige og mildt sagt umoralske virkemidler. Spillet får snart en nyversjon (som faktisk er et helt år på overtid), og det er kanskje i den forbindelse at det dukket opp på GOG igjen.

Nyversjonen kommer 28. februar, for PC, Xbox One og PS4.

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.