Constructor er gratis på GOG i 24 timer

Dagens andre gratisspillnyhet, og denne gangen har du enda mindre tid på deg.

Strategispillet Constructor brukte å være tilgjengelig på GOG, og så forsvant det … og nå er det tilbake. I forbindelse med spillets tilbakekomst, har det fått 100% rabatt – altså, det er gratis. Men det tilbudet varer ikke evig; faktisk varer det kun frem til klokka 14 UTC (som, hvis jeg ikke tar helt feil, er klokka 15 norsk tid) i morgen.

constructorMed andre ord, du har under 24 timer på deg. Så det er bare å hive deg gjennom denne lenken, og «kjøpe» spillet.

Constructor er et økonomisk strategispill hvor du måtte tjene penger på eiendom, og i motsetning til de fleste andre spill av denne typen måtte du i stor grad bruke ulovlige og mildt sagt umoralske virkemidler. Spillet får snart en nyversjon (som faktisk er et helt år på overtid), og det er kanskje i den forbindelse at det dukket opp på GOG igjen.

Nyversjonen kommer 28. februar, for PC, Xbox One og PS4.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.