Morrowind kommer til The Elder Scrolls Online

Vvardenfell har blitt gjenskapt for MMORPG-spillet.

I mine øyne er øya Vvardenfell, også kjent som Morrowind, det kuleste spillområdet i noe Elder Scrolls-spill til nå, takket være sine askeørkener og unike vegetasjon. Nå gjenskapes hele øya for The Elder Scrolls Online, i en ekspansjonspakke som (ikke overraskende) kalles The Elder Scrolls Online: Morrowind.

Dette ser ut som Balmora.
Dette ser ut som Balmora.

Like stort som originalspillet

Landområdet skal være omtrent tilsvarende det vi fant i The Elder Scrolls III: Morrowind, men selvsagt gjenskapt fra bunnen av (og antakeligvis litt annerledes, med tanke på at handlingen i The Elder Scrolls Online foregår 600 år før Morrowind finner sted).

Målet skal være å redde Morrowind fra en meteor, som ligger an til å krasje i hovedstaden Vivec. Det virker som det er daedra-magi bak den kommende katastrofen, og du må hjelpe en demigud (Vivec, sikkert) å få tilbake kreftene hans for å lykkes. Visstnok må du også bli partner med en snikmorder fra Morag Tong-organisasjonen.

Bethesda Softworks vil faktisk ha hele 339 kroner for utvidelsen, og smått absurde 649 kroner for samlerutgaven, så de mener åpenbart at denne ekspansjonen byr på like mye nytt og spennende som et AAA-spill. Trailer:

Egentlig litt rart at ikke Bethesda heller lager en nyutgave av Morrowind, med tanke på at de allerede har gjort det for Skyrim (som strengt tatt ikke hadde behov for noen slik).

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.