Sjekk Greenlight-traileren til Hell is other demons

Dette actionfylte plattformspillet bruker bare fire farger.

Da jeg skrev tilbakeblikk på Quest for Glory her om dagen, skrev jeg litt om hvordan utviklerne brukte en teknikk som kalles «dithering» for å skape illusjonen av at spillet deres bruker flere farger enn det i virkeligheten gjør, ved å legge ulike farger ved siden av seg i (ofte) sjakkbrettaktige mønster.

Det kommende plattformspillet Hell is other demons bruker også denne teknikken, men her er det dynamisk lagt inn i spillmotoren. Det er kun fire farger i bruk i hele spillet, noe som gir det en rimelig unik (og kul) visuell stil. Det tar seg faktisk overraskende godt ut.

Hell is other demons er for øyeblikket i Steams Greenlight-kategori, der det høster stemmer for å få en full lansering på tjenesten. Ta en titt på traileren under, så skjønner du forhåpentligvis hvorfor jeg valgte å skrive noen ord om spillet:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.