Ignition kommer til Steam også

Racingklassikeren dukker opp på tjenesten om ikke lenge.

I januar dukket plutselig den klassiske arkaderaceren Ignition opp på GOG, til glede for de av oss som har klokket mange timer med det svenskutviklede spillet i ungdommen. Den 7. februar lanseres spillet for Steam også, slik at du kan kjøpe spillet der om du foretrekker Steam fremfor GOG.

Racing med fugleperspektiv

Ignition kom ut i 1997, og minner om klassikere som Death Rally, Micro Machines og Supercars, og er en arkaderacer der man ser moroa ovenfra. Men dette spillet tok tok moroa over i tre dimensjoner, og utviklerne brukte anledningen til å levere noen av sjangerens kuleste og varierte baner.

I likhet med mange av de andre klassikerne i sjangeren, har spillet flerspiller via delt skjerm. Det har også en bråte forskjellige biler, alle med unike kjøreegenskaper.

Spillet ble utviklet av svenske Unique Development Studios, som visstnok jobbet med en oppfølger da de måtte legge ned virksomheten på totusentallet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.