Mordmysterier i fremtidens Sverige

Utviklerne bak Kathy Rain og The Samaritan Paradox jobber nå med pek-og-klikk-eventyret Whispers of a Machine.

Whispers of a Machine er et pek-og-klikk-eventyr fra Joel Staaf Hästö og Petter Ljungqvist. De har tidligere stått for hvert sitt eventyrspill, nemlig Kathy Rain og The Samaritan Paradox, og nå samarbeider de altså om dette nye prosjektet.

Teknologien løp løpsk

Spillet foregår i en fremtid der man visstnok har ødelagt all kunstig intelligens, for å forhindre en teknologisk singularitet (altså ukontrollert teknologisk vekst som følge av superintelligente datamaskiner, med potensielt voldsomme følger for menneskeheten).

Du spiller politietterforskeren Vera, som sendes til byen Nordsund for å etterforske et drap der, og naturligvis betyr dette at du trekkes inn i konspirasjoner og det ene med det andre – slikt vi liker i eventyrspill, altså.

Både Kathy Rain og The Samaritan Paradox skal ha fått en god mottakelse, så det blir interessant å se hva de to spillskaperne får til sammen. Whispers of a Machine skal etter planen lanseres i 2018, og her er de første skjermbildene:

 

2 kommentarer om “Mordmysterier i fremtidens Sverige”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.