Ny oppdatering til Civilization VI på vei

Endelig kommer støtte for Steam Workshop og lagbasert flerspiller. Samt en ny nasjon.

2K Games har akkurat annonsert at den neste oppdateringen til Civilization VI er rett rundt hjørnet. Den vil bringe støtte for Steam Workshop og modifikasjonsverktøy, samt lagbasert flerspiller.

I tillegg blir det selvsagt gjort mer med balansering i spillet, samt andre feilfikser og endringer. Mer detaljer om dette vil bli annonsert i nærmeste fremtid – men oppdateringen heter altså «Australian Summer Update», og ettersom den Australske sommeren offisielt avsluttes 28. februar, så må vi nok regne med at oppdateringen kommer innen kort tid.

Lagbasert flerspiller og modifikasjonsverktøy har vært to av de mest etterspurte funksjonene, og vi er glade for å bringe de til Civilization VI. Steam Workshop vil gi deg muligheten til å finne, legge til og abonnere på modifikasjoner på en enklere måte, og de andre verktøyene vil gjøre det enklere for modderne å utfolde kreativiteten sin i spillet. Med oppdateringen til flerspiller, vil du kunne spille på lag med vennene dine for å erobre verden mot både menneskelige og dataskapte motstandere.

-Hinkle2K

Ny DLC-pakke

Australias unike forbedring - The Outback Station
Den nye, unike forbedringen til Australia – kalt «The Outback Station»

Som om ikke det var nok med oppdateringen, så har de også annonsert nytt nedlastbart innhold – denne gangen i form av nasjonen Australia, som blir ledet av statsminister John Curtin. Australia vil ha en unik enhet kalt «The Digger» som erstatter infanteriet. Fordelen med denne enheten er at  den gir bonus i kamp i fiendtlig territorium, samt på land nært vann.

I tillegg får Australia en unik forbedring på kartet kalt «The Outback Station», som gir mat og produksjon, samt ekstra bonuser i forbindelse med beitemarker. Ellers vil nasjonen få ekstra husly hvis byene blir bygget nært vann, samt bonus til produksjon hvis en annen nasjon erklærer krig mot dem. Dette gjør at Australia vil kunne tenke mindre på forsvar, og mer på utbygging av riket, ettersom det ikke vil ta lang tid å ruste opp med nye styrker i en sådan stund.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.