Teksteventyr på virtuelle datasystemer

Den nylanserte grøsseren Stories Untold setter deg foran ulike datasystemer, hvert med sin egen hemmelighet.

Like før jul tok jeg en titt på The House Abandon, et interessant lite teksteventyr som utspilte seg på en gammel åttitallsdatamaskin som du fikk se på skjermen. Uten å røpe for mye, kan jeg si at det etter hvert viste seg å være en sammenheng mellom det som skjedde på den vesle skjermen til datamaskinen, og det som skjedde i rommet rundt.

The House Abandon-delen.
The House Abandon-delen.

Spennende konsept, nå utvidet

Jeg syntes konseptet i gratisspillet hadde mye for seg, selv om det også var noen problemer med implementasjonen. Det virker som utviklerne har hatt samme idé, for nå har de fulgt opp med en full, kommersiell utgivelse ved navn Stories Untold.

I Stories Untold får vi fire mystiske historier som utspilles på ulike skjermer. Alt utviklerne vil si er at det er en «samletape med fire episoder fra den nå kansellerte serien ved samme navn, inkludert en nyutgave av pilotepisoden The House Abandon», men noe sier meg at dette ikke er hele historien.

Spillet er ute på Steam, Humble og GOG (butikklenkene finner du på det offisielle nettstedet), og her er en trailer:

2 kommentarer om “Teksteventyr på virtuelle datasystemer”

  1. Det er basert på samme spill, ja? Synes jeg hadde sett dette et sted før, og trodde først det var en relansering på GOG. Nesten bra jeg ikke har spilt gratisversjonen, da.

    Svar
  2. Jeg spilte jo den gratisversjonen. Var interessant nok, men ikke så mye kjøtt på beinet der. Må nok godtilbud til på GOG før jeg tar den.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.