Mer offentlig transport i Cities: Skylines

Ny ekspansjon gir oss etterlengtede ting som, eh, luftskip?

Cities: Skylines ville ikke vært et Paradox-spill om det ikke fikk et betydelig antall utvidelser, og hakk i hæl på katastrofepakken Natural Disasters kommer nå den fjerde ekspansjonspakken for spillet. Den heter Mass Transit, og som navnet tilsier handler det her om offentlig transport.

Nye muligheter

Ferge og tog.
Ferge og tog.

Paradox lover at borgermestere verden over skal få tilgang på en rekke nye transportmuligheter, og nevner ferger, luftskip, taubaner og det vi på norsk visstnok kaller enskinnebaner. Med unntak av fergene, tyder kanskje dette utvalget på at utvikler Colossal Order sliter litt med å finne nye, relevante ting å legge til spillet.

Men pakken leverer også en nye sentraler for offentlig transport, der innbyggerne dine kan hoppe fra tog til tog eller buss til ferge. I Norge hadde det vel som oftest vært fra tog til buss.

Nye oppdrag med fokus på trafikkutfordringer loves også, og dessuten får vi nye typer veier, broer og kanaler slik at vi får nye måter å løse de trafikale utfordringene på. Samt nye unike bygninger og politiske valgmuligheter. Og hatter for spillets Twitter-kloning.

Samtidig vil utviklerne lansere en gratis oppdatering, som legger til litt ekstra, trafikk-relatert funksjonalitet. For eksempel vil utrykningskjøretøyer nå kunne kjøre forbi andre biler. Her er en trailer:

Cities: Skylines kom til PC i 2015, og kommer til Xbox One snart.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.