VR-gudespillet Tethered har ankommet PC

Det Black & White-aktige spillet fikk mye ros på PlayStation VR. Nå har det kommet til Vive og Oculus.

Tethered er et gudespill i samme stil som Black & White, der du manipulerer verden rundt deg direkte for å oppnå målene dine. Du er guden til en gruppe «peeps» som holder til på magiske, svevende øyer, og må sørge for at de får ressursene de trenger for å vokse seg sterke. Samtidig må du beskytte dem mot de mange farene i verden rundt dem.

For å forsvare dem kan du for eksempel kombinere elementer for å skape farlige værfenomener, og sende disse i fiendenes retning. Spillet har tretten forskjellige nivåer å komme gjennom.

Tethered ble lansert på PlayStation VR i oktober, der det generelt fikk en veldig god mottakelse. Nå har det altså blitt lansert for PC, der det støtter både Ocululs Rift og HTC Vive. Brukeranmeldelsene på Steam er så langt positive, og folk virker som de er fornøyd med PC-overføringen. Her er traileren:

Og her er en video som viser hvordan ting funker:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.