Kerbal Space Program får ekspansjon

Med blant annet oppdrag basert på romkappløpet på vår egen klode.

Kerbal Space Program er et unikt og svært populært simulatorspill der du må lede romprogrammet på en planet ved navn Kerbin. Spillet skilter med temmelig søt grafikk, men realismen er det lite å si på, og bare det å få en rakett ut i verdensrommet er en stor utfordring. Og det er bare begynnelsen.

Spillet har vært under utvikling veldig lenge, og selv etter at skaperne i Squad tok det ut av «early access» har de fortsatt å legge til mye nytt innhold. Dette har vært helt gratis for alle som har kjøpt spillet. Nå kommer imidlertid den første betal-ekspansjonen, som heter Making History.

Flere nyheter

I Making History er mye av innholdet inspirert av romkappløpet mellom USA og Sovjet, med oppdrag inspirert av historiske hendelser. Nye deler får vi også, samt muligheten til å gi astronautene dine fallskjermer slik at overlevelsesraten kanskje klatrer litt. Ellers virker den store nyheten å være muligheten til å designe egne opprag.

Du kan lese mer om utvidelsen på spillets forum. Det er for øyeblikket ikke annonsert noen dato eller pris for Making History. Men én ting Squad har sagt, er at de som kjøpte Kerbal Space Program før april 2013 skal få ekspansjonen gratis.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.