Stridsvognkamp under andre verdenskrig

Tank Warfare: Tunisia 1943 er ute nå.

Bare en liten «heads up» til dere som liker litt ekstra kompleksitet i spillene deres – russerne i Graviteam er tilbake med nok et strategispill av den tunge typen. Tank Warfare: Tunisia 1943 følger rimelig tett i fotsporene til Graviteam Tactics, og kombinerer turbasert strategi med taktikk i sanntid.

Strategi for de spesielt interesserte.
Strategi for de spesielt interesserte.

Autentisk og realistisk

Den turbaserte delen lar deg flytte styrkene dine rundt på kartet, og sanntidsdelen finner sted når de treffer fienden. Krigføringen foregår på et område på over 400 kvadratkilometer, bygd opp ved hjelp av topografiske kart og luftfotografier.

Dette er ikke et spill av den typen du kan forvente å hoppe rett inn i, da detaljnivået er høyt og det har mange realistiske utfordringer som du må forholde deg til. Med over 50 forskjellige kjøretøyer, som alle skal være autentiske, blir det nok også mye å huske på.

Her er en liten trailer som viser de amerikanske styrkene i Tank Warfare: Tunisia 1943 (med utrolig lite passende musikk):

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.