Nå kommer et nytt Battlestar Galactica-spill

Vi loves et dypt romstrategispill satt til den første krigen med cylon-robotene.

I dag annonserte den krigsspillfokuserte utgiveren Slitherine at de vil lansere strategispillet Battlestar Galactica: Deadlock i sommer. Spillet kommer til PC og konsoll, og utvikles av Black Lab Games. Dette er utvikleren bak Star Hammer, så de har en viss erfaring med strategi i verdensrommet.

Finner sted før TV-serien

Handlingen i spillet foregår under den første krigen mot cylon-robotene, som altså fant sted før hendelsene i TV-serien Battlestar Galactica. Robotene har gjort opprør, og menneskene på de Tolv Koloniene kjemper for å overleve. Krigen har allerede foregått i fire år, og en admiral Lucinda Cain har nå kommet opp med en hemmelig plan for å snu krigen.

Det blir opp til deg å sette planen ut i live, fra broen til det mobile skipsverftet Daidalos. Du må designe og bygge mektige romskip kjent fra serien, rekruttere offiserer for dem, og så lede dem i kamp mot fienden. Slagene foregår i tredimensjonale rom-miljøer, og du gir ordre til skipene i flåten din før du kan se resultatene utspille seg i sanntid (med pausefunksjon).

I kampanjen loves vi muligheten til å stifte bekjentskap med både kjente og ukjente fjes, og i tillegg skilter spillet med mulighet for at to spillere kan kjempe mot hverandre. Her er en teaser-trailer, som strengt tatt ikke gir noe spesielt grundig inntrykk av spillet, men som viser at stemningen er på plass:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.