Den nyeste utvidelsen til Cities: Skylines er ute nå

Styr massetransporten som aldri før.

cities skylines mass transit luftskip
Fly, mitt lille luftskip. Så håper vi at det ikke eksploderer…

I dag ble den fjerde, store utvidelsen (om vi ikke teller med alle «småpakkene») til Cities: Skylines tilgjengelig. Utvidelsen byr på masse nytt, og som vanlig har Colossal Order også lagt ut en gratisoppdatering i forbindelse med lanseringen. Brukerne på Steam er sålangt «veldig positive» til utvidelsen – og det er jo ofte et godt tegn.

Hvis man ikke vil betale de 108 kronene som utvidelsen i skrivende stund koster på Steam, får man likevel inkludert mange nye, nyttige verktøy som har vært inspirert av brukerlagde modifikasjoner. Man kan nå navngi veier, lage forkjørsveier,  samt utnytte en del andre nyvinninger i trafikkstyringen. Og forresten, endelig har nødetatene lært seg at det går an å kjøre forbi! Huhei!

I den betalte utvidelsen er en av de viktigste tingene nye hatter for Chirper… Eller, jeg antar at det er veldig viktig, ettersom det i annonseringen står:

«Nye hatter for Chirper. NYE. HATTER. FOR CHIRPER. (og også nye unike bygninger, politikkmuligheter og oppnåelser. Men HATTER!).»

Cities skylines mass transit taubane
Taubane er aldri feil.

De andre funksjonene man får er selvsagt relatert til massetransport. Det blir flere nye transportknutepunkt, og vi får blant annet tilgang til taubane, luftskip, og enskinnebane (les: Monorail). I tillegg er det laget flere nye relaterte oppdrag som man kan prøve seg på, som for eksempel det å løse trafikkproblemer i en by.

Det vil nok alltid være noen som mener at Paradox gir ut alt for mange utvidelser til spillene sine, og jeg kan absolutt være enig i det. Imidlertid var denne pakken så interessant at undertegnede kjøpte den sporenstreks. Den fullstendige oppdateringsloggen til Cities: Skylines Mass Transit kan for øvrig leses her.

I videoen under kan du se et ganske bra sammendrag av alt som er nytt:

Alle bildene i saken er hentet fra spillets offisielle side på Steam.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.