Don’t Starve-skaperne med kolonibygging i rommet

«Early access»-spillet Oxygen Not Included ser ut som en spennende vri på et kjent konsept.

Med spill som Don’t Starve og Invisible Inc. har Klei Entertainment etablert seg helt i toppsjiktet av indie-utviklere, og nå har de lansert sitt nyeste prosjekt i «early access». Spillet heter Oxygen Not Included, og følger en liten gjeng astronauter som må bygge en koloni i en asteroide i verdensrommet.

Bygg og bo i en svær stein

Stor koloni.
Stor koloni.

Som vanlig i denne sjangeren, er målet å sikre at kolonistene dine får de ressursene de trenger for å overleve, men i likhet med resten av spillene fra Klei er det åpenbart at Oxygen Not Included kjører sin egen stil, med litt andre typer utfordringee enn det vi er vant med. Bare ta en titt på traileren under.

Tidligversjonen skal ha alle kjernesystemene fullversjonen vil ha, og ifølge Klei har den allerede blitt testet av over 150 000 mennesker. Planen skal være å fortsette arbeidet med spillet til godt inn i 2018, men det går ikke frem av formuleringen hvorvidt fullversjonen skal lanseres tidligere. Klei har for vane å støtte spillene sine lenge etter lansering.

Mer informasjon finner du på Steam, og her er den tidligere nevnte traileren:

En kommentar om “Don’t Starve-skaperne med kolonibygging i rommet”

  1. Klei er nok min favorittutvikler for tiden, så dette blir garantert kjøp. Spørsmålet er bare hvor lenge jeg klarer å holde meg unna early access……

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.