Husker du Diablo-inspirerte Throne of Darkness?

Dette isometriske rollespillet er litt mer omfattende enn sin inspirasjonskilde. Nå er det ute på GOG.

GOG fortsetter å gi ut eldre spill ved siden av alle indie-lanseringene, og i forrige uke dukket Throne of Darkness opp på den DRM-frie butikktjenesten. Throne of Darkness kom først ut i 2001, og er et kampfokusert rollespill sterkt inspirert av Blizzards Diablo-serie. Men det er et langt mer involverende spill, med mye mer å holde styr på.

Jeg spilte bare en demo av dette spillet da det opprinnelig kom ut. Noen som har mer erfaring?
Jeg spilte bare en demo av dette spillet da det opprinnelig kom ut. Noen som har mer erfaring?

Fra Tristram til Yamato

Throne of Darkness bytter ut Diablos europeisk middelalder-inspirerte setting med et land ved navn Yamato, inspirert av gamle japan og mytene i landet. Du må lede mektige samuraikrigere i kamp mot en ond krigsherre og demonen han har klart å påkalle, og i motsetning til i Diablo kan du til enhver tid styre fire figurer.

Dette betyr naturlig nok at du også får fire ganger så mye «arbeid» som i Diablo, så Throne of Darkness appellerer nok mer til de som liker å detaljstyre spillfigurers utrustning og egenskaper enn det Blizzard-klassikerne gjorde.

Ellers er mye ved det samme, der du slakter monstre for å rappe skattene deres, finne bedre våpen og gradvis forbedre figurene dine slik at du kan slakte tøffere monstre, få større skatter og enda bedre våpen, og så videre.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.