Postapokalyptisk bybygging og strategi

Zombiene har tatt over verden, og du må lede en av de siste gjenværende koloniene i They Are Billions.

Skaperne av det populære retro-rollespillet Lords of Xulima er tilbake med et nytt spill, og denne gangen har de tatt et aldri så lite sjangerhopp. They Are Billions er et bybyggerspill med strategi, satt til en steampunk-viktoriansk, postapokalyptisk fremtid der zombiene har tatt over verden.

Godt de ikke kan klatre!
Godt de ikke kan klatre!

Bygg og drep

Du må utvide kolonien din med bygninger som kan hjelpe de gjenværende menneskene å overleve, samtidig som du må forsvare dem mot de vandøde hordene. Det kan være flere tusen zombier på skjermen samtidig, så det holder neppe å sette opp et kanontårn her og der.

Heldigvis kan du ansette leiesoldater som er spesialister på å slakte zombier, så helt forsvarsløs er du ikke. I tillegg har du en mektig egenskap vi ofte kaller «pauseknappen» – selv når det stormer som verst kan du pause spillet og gi detaljerte ordre til enhetene dine. Fokus her er altså på strategi, ikke museklikk per sekund.

Spillet skal komme senere i år. For mer informasjon kan du besøke det offisielle nettstedet, eller ta en titt på denne traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.