Nytt eventyrspill byr på mystikk i verdensrommet

Outreach foregår på en sovjetisk romstasjon under den kalde krigen.

I eventyrspillet Outreach sendes vi tilbake til åttitallet, og en fiktiv, sovjetisk romstasjon i bane rundt Jorden. Du spiller en kosmonaut som har blitt sendt opp for å undersøke hvorfor man ikke lenger får kontakt med mannskapet ombord på stasjonen, og som ventet finner du raskt ut at ting ikke er helt som de skal. Mannskapet er tilsynelatende borte, og stasjonen er i en kaotisk tilstand.

Autentisk opplevelse

Det er ikke så enkelt å navigere seg rundt i rommet når du kun må gjøre det ved hjelp av muskelkraft.
Det er ikke så enkelt å navigere seg rundt i rommet når du kun må gjøre det ved hjelp av muskelkraft.

Du må utforske både innsiden av den klaustrofobiske romstasjonen, og utsiden der du må time bevegelsene dine nøyaktig. Tyngdekraft finnes ikke, verken inne eller ute, og den eneste muligheten du har til å bevege deg kontrollert rundt, er ved å ta tak i overflater og dytte deg selv i den retningen du vil dra.

Romstasjonen i spillet skal være svært autentisk, og konstruert ved hjelp av historiske referanser. Handlingen skal kombinere fakta og konspirasjonsteorier, og fokusere på de mennekselige aspektene av den kalde krigen som fortsatt preget verden på åttitallet.

Outreach utvikles av britiske Pixel Spill, gis ut av Gambitious Entertainment, og skal etter planen lanseres for PC og Mac senere i år. Her er en liten trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.