Nyheter på Switch eShop uke 22 og 23

Vi gir deg oversikten over hvilke spill som kom ut til Nintendo Switch i uke 22 og 23.

De siste to ukene før E3 har kun sett fire nye spill utgitt til Nintendo Switch, og oversikten over bekreftede nye spill framover er slunken. Men slik var det også for en måned siden, før det løsnet og flere spill ble bekreftet for måneden som er gått. Vi krysser derfor fingrene for at sommeren ikke viser seg til å bli en altfor stor spilltørke etter at E3 er overstått. Her er dog en oversikt over de spillene som kom ut de siste to ukene.

Astro Duel Deluxe

Dette spillet er et retroinspirert arena-skytespill som er utgitt av Panic Button og utviklet av Wild Rooster. Det ser i grunn ut som klassiske Asteroid satt i en labyrint. Spillet støtter opp til seks spillere.

Pris: 112 kr

Last Resort

Last Resort er enda et retrospill fra SNK. Spillet kom opprinnelig ut i 1992 til NeoGeo og arkadene og er et skytespill av «shoot’em up»-typen som spill som R-Type og Galaga representerer. Spillets innhold er sterkt inspirert av førstnevnte.

Pris: 56 kr

Shantae: Half-Genie Hero

Dette spillet er et plattformspill utviklet og utgitt av WayForward Technologies og finnes til alle de store plattformene. Spillet ble finansiert via Kickstarter og kom opprinnelig ut til jul i fjor, med Switch som nyeste plattform det er kommet ut på. Spillet er en del av en større serie, og som i tidligere spill i serien tar du kontroll over en ånd av den arabiske jinn-typen.

 

Pris: 136 kr

Shock Troopers: 2nd Squad

Dette spillet er enda et spill utgitt av SNK til arkadene og NeoGeo, denne gang fra 1998. Spillet er utviklet av Saurus og er et skytespill av «run and gun»-undersjangeren.

Pris: 56 kr

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.