Fantasy General er gratis på GOG denne helgen

Skaff deg det flotte strategispillet uten å betale en eneste krone.

En kjapp sak før helgen: Fantasy General er gratis på GOG i de neste 44 timene. Det betyr som vanlig at du kan stikke innom butikken, kjøpe spillet for kroner null, og så har du det på kontoen din til odel og eie.

Alle elsker heksagoner.
Alle elsker heksagoner.

Du kan også laste ned en DRM-fri installasjonsfil, som du kan lagre på et trygt sted i tilfelle apokalypsen kommer og nettet ryker, men du fortsatt har strøm, fungerende PC og tid til å spille nittitallsstrategispill.

Drager og magi

Fantasy General er i praksis Panzer General, men med drager i stedet for tanks. Det sier deg kanskje ikke så voldsomt mye om du ikke har kjennskap til Panzer General, så kort sagt er det altså et middels komplisert turbasert strategispill der du leder styrkene dine rundt på spillkart bygd opp av heksagonale ruter.

Mer er det vel ikke nødvendig å si. Spillet er gratis, så prøv det selv!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.