Snart slippes den definitive versjonen av Dreamfall Chapters

Dreamfall Chapters: The Final Cut har fått dato og trailer.

Norske Red Thread Games er ikke helt ferdige med Dreamfall Chapters enda, men den 21. juli settes endelig punktum for nesten fem år med utvikling. Da lanseres nemlig Dreamfall Chapters: The Final Cut på PC og Mac.

Mange forbedringer

The Final Cut inkluderer alle de grafiske og lydmessige forbedringene fra konsollversjonene av Dreamfall Chapters, inkludert bedre figurmodeller, et utvidet lydspor, bedre stemmer og lydeffekter. I tillegg har Red Thread Games fikset massevis av «bugs», forbedret ytelsen, og til og med lagt inn noen slettede scener som du kan spille.

Om du allerede har spilt Dreamfall Chapters, understreker de at dette fortsatt er det samme spillet, og at det ikke nødvendigvis er noen grunn til å gå tilbake for å spille det på nytt om du nylig har fullført det. Men for nye spillere skal det være et langt bedre inngangspunkt, og hvis du allerede har gått med tanker om å spille gjennom spillet på nytt, er det jo også gode nyheter.

Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.