Spillbladet Crash får spesialnummer

Det kjente, britiske åttitallsbladet har fått nytt liv senere i år.

Blader som Crash, Computer & Video Games og Zzap!64 var med å skape den særegne, britiske spilljournalismen på åttitallet, og for oss som vokste opp med spill på den tiden, var det ofte langt mer interessant å kjøpe britiske spillblader på Narvesen enn å kjøpe de litt traustere, norske magasinene.

Nummer 99 i november

Nå får vi et gjensyn med ZX Spectrum-bladet Crash, i form av et årsnummer for 2018 (i 2017), som får hardback-cover og 112 sider. Det nye bladet får anmeldelser av mange av Spectrum-spillene som har blitt lansert i de cirka 2o årene som har gått siden bladet opprinnelig ble lagt ned, og artikler skrevet av industriveteraner som Simon Butler.

Artig nok vil bladet også få helsidesreklamer for mange av «homebrew»-spillene for Spectrum-plattformen. Tidligere skribenter som Stuart Williams og Nick Roberts er også tilbake, for å fortsette sine faste spalter, og du kan også få leserbrevene dine besvart av Lloyd Mangram. Hvis det er hans ekte navn. Coveret vil som vanlig tegnes av Oli Frey, men vil være hemmelig frem til utgivelse.

Det er Kickstarter-veteranen Chris Wilkins som står for dette spesialnummeret av Crash. Kampanjen hans har allerede blitt en stor suksess, og tjent det dobbelte av hva han ba om. Dermed ligger alt til rette for at bladet skal komme ut som blanlagt i november. Kickstarter-presentasjonen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.