DOS-klassikeren Jetpack har fått oppfølger

Etter mange års utvikling er Jetpack 2 lansert.

Actionspillet Jetpack ble svært populært da det opprinnelig dukket opp i 1993. Her er målet å styre en liten mann med jetpack rundt i kronglete hulesystemer, der han må plukke opp smaragdene som finnes der. Underveis må han løse gåter og stadig sikre at han har nok drivstoff. Spillet har også støtte for lokal flerspiller.

Forsinket oppfølger

Nå har Jetpack fått en oppfølger, og hvis du føler det er noe kjent med ideen om et Jetpack 2, er det sannsynligvis fordi du har hørt om oppfølgeren før. Den ble faktisk annonsert for nesten ti år siden, tidlig i 2008. Traileren jeg har lagt inn under har en forventet lanseringsdato i 2014. Men det er altså først i sommer at spillet faktisk kom ut.

Jetpack 2 skilter med over 50 nye nivåer, samt 110 nivåer fra originalen. Det bruker en ekte fysikkmotor kombinert med håndtegnet pikselkunst, og i likhet med originalen leverer det en blanding av eventyr, action og gåteløsning. Et redigeringsverktøy som lar deg designe egne nivåer er også inkludert.

Merkelig nok er spillet kun tilgjengelig direkte fra utvikleren, men det er i det minste DRM-fritt. Vi får håpe at det slippes på GOG og Steam etter hvert. Du kan forresten teste deler av spillet på det offisielle nettstedet, for å finne ut om det er noe for deg.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.